Bussturné för varenda unge

Kategorier: För varenda unge, Samarbetspartners

Tillsammans med Expressen drar vi ut på bussturné runtom i landet mellan den 27 och 30 april för att skapa engagemang inför Humorgalan (den 1 maj i TV4). Vi besöker Linköping, Norrköping, Sundsvall, Hudiksvall, Gävle, Uppsala och Stockholm. Så ge er ut på stan ”för varenda unge”!

Danny Saucedo, David Lindgren, Nanne Grönvall, Mark Levengood, Rolf Lassgård och många fler deltar. Det blir massor av aktiviteter för barn och vuxna i varje stad. Det blir uppträdanden, ballonger och andra aktiviteter för barnen, intervjuer på scen och försäljning av UNICEFs nyckelring.

Klicka på respektive stad för att läsa mer om vad som händer och vilka som finns på plats.

Linköping, Gyllentorget 27 april kl 11-13

Norrköping, Tyska Torget 27 april kl 15-17

Sundsvall, Stora torget 28 april 10.30-12.30

Hudiksvall, Möljen 28 april kl 14-16

Gävle, Stora torget 29 april kl 10-12

Uppsala, Stora torget 29 april kl 15-17

Stockholm, Sergels torg 30 april 11-14

Hjälp oss att nå fler. Sprid!

Visst kan du hjälpa oss att nå fler. Gilla, dela och twittra till dina vänner om vad UNICEF Sverige arbetar med just nu.

Kommentera

Här kan du kommentera våra inlägg. Vi förbehåller oss rätten att moderera kommentarer som bryter mot UNICEF Sveriges regler för kommentarer.

2 kommentarer på “Bussturné för varenda unge

  1. 1

    Jag har ingenting emot era Galor för att hjälpa barn! Men jag tycker att man borde anordna en insamlingsgala för våra barn i Sverige.Är det helt omöjligt? Vi har så mycket barn som far illa i Sverige men det syns inte i TV, kanske därför som ingen tänker på dem!

  2. 2

    Håller med. Det finns även barn i Sverige som behöver stöd o hjälp. Läste helt nyligen att BUP drar ner på tjänster. Assistenter o specialpedagoger försvinner mer o mer från skolorna. Ungdomsarbetslösheten ökar… Det finns hur många exempel som helst. Finns det några barnkollonier kvar över huvud taget?