MG_2595-575x383.jpg

Vi säger välkommen till

33 839 nya Världsföräldrar!

Är du en av dem som anmälde sig för att bli Världsförälder i samband med Humorgalan? Då får du i dagarna ett brev som innehåller en talong och ett blått kuvert. Fyll i talongen och skicka in ditt kuvert till UNICEF, först då blir du Världsförälder på riktigt!

Skribent |

Publicerad |

2014 05 05

Uppdaterad |

2014 05 05

Vi säger välkommen till 33 839 nya Världsföräldrar!

 

MG_2595-575x383.jpg
Skådespelaren Cecilia Forss t h bestämde sig under galan för att bli Världsförälder. UNICEF-ambassadören Kajsa Bergqvist såg till att talongen fylldes i och stoppades i det blå kuvertet redan under galakvällen.Foto: © UNICEF/Melker Dahlstrand

Skådespelaren Cecilia Forss t h bestämde sig under galan för att bli Världsförälder. UNICEF-ambassadören Kajsa Bergqvist såg till att talongen fylldes i och stoppades i det blå kuvertet redan under galakvällen. Foto: © UNICEF/Melker Dahlstrand

När kamerorna släcktes den 1 maj efter Humorgalan hade rekordmånga lyssnat till budskapet och anmält sig för att bli Världsföräldrar. Ju snabbare du som ny Världsförälder fyller i och skickar in talongen, desto snabbare kan dina pengar göra nytta. Då är du med i kampen för barns rättigheter – varje dag, året runt.

En av dem som satt i publiken på Humorgalan och blev starkt gripen av alla olika inslag som visades var skådespelaren Cecilia Forss.

- Allt berörde mycket, sa hon till Expressens reporter på plats.

Cecilia var en av de tusentals personer som bestämde sig under galan för att bli Världsföräldrar. Hon fick en talong och ett blått kuvert direkt av UNICEF-ambassadören och bordsgrannen Kajsa Bergqvist, som hjälpte till med värvningen.

Om du anmält dig, håll utkik efter ditt kuvert , fyll i talongen och skicka in det blå kuvertet så snart som möjligt.

Om du inte blev Världsförälder i samband med galan så har du förstås ändå en möjlighet att vara med. Anmäl dig här direkt , så skickar vi en talong med svarskuvert hem till dig. Stort tack till er alla som vill vara med och kämpa för alla barns rättigheter!

Kopiera länk

Relaterade artiklar

_P6A4720.jpg
En kväll för alla barn

UNICEFs årliga insamlingskväll – En kväll för alla barn gick av stapeln igår tisdag, 30 maj, på TV4. Det var en magisk kväll som bidrog till att vi nu är sammanlagt över 280 000 Världsföräldrar. Ett stort tack till alla er som gör skillnad för barn – varje dag!

230508_UNIF1420.jpg
En kväll för alla barn

Den 30 maj, kl 20.00, sänds UNICEFs årliga insamlingskväll i TV4 som i år heter “En kväll för alla barn”. Lotta Engberg och Amie Bramme Sey leder oss genom den direktsända livesändningen som varvas med uppträdanden, livemusik, underhållning och gripande berättelser från barn runt om i världen.

unicef-vvk-resultatbild-1200x630-1.jpg

UNICEFs TV-gala Världens viktigaste kväll var full av starka reportage, rörande framträdanden och roliga humorinslag. Men viktigast av allt var att 8 380 personer anmälde sig till att bli Världsföräldrar under kvällen.