Gå till innehållet
Laddar…

Seminarium om handel med barn 14/5 kl 09-10

En ny UNICEF-rapport om handel med barn i Västafrika presenteras vid ett seminarium vid Utrikespolitiska Institutet 14 maj kl 09-10.

En ny UNICEF-rapport om handel med barn i Västafrika presenteras vid ett seminarium vid Utrikespolitiska Institutet 14 maj kl 09-10.

Fredagen den 14 maj kl 9.00 hålls ett seminarium kring en nyligen publicerad UNICEF-studie om trafficking bland kvinnor och barn i Afrika. På seminariet medverkar bl a Andrea Rossi från UNICEFs forsksningscenter i Florens. Seminaret anordnas av Utrikesplolitiska institutet i Stockholm (UI) i samarbete med Utrikesdepartementet och UNICEF Sverige. Läs mer på www.ui.se och anmäl via UI på 08-696 05 00 eller info@ui.se
Rapporten i sin helhet kan du ladda ner på UNICEFs internationella hemsida.