Gå till innehållet
Laddar…

Tack alla 24 000 nya Världsföräldrar!

Närmare 24 000 människor ringde in och anmälde sig som Världsföräldrar i fredagens insamlingsprogram _Världens Humorkväll_. Det är drygt 5 000 fler än förra årets program. Fantastiskt! Tack alla som blivit Världsföräldrar - håll utkik efter kuvertet med anmälningstalong som kommer under den här veckan.

Närmare 24 000 människor ringde in och anmälde sig som Världsföräldrar i fredagens insamlingsprogram _Världens Humorkväll_. Det är drygt 5 000 fler än förra årets program.

Fantastiskt! Tack alla som blivit Världsföräldrar – håll utkik efter kuvertet med anmälningstalong som kommer under den här veckan.

35,8 miljoner kronor

Programmet gav totalt 35,8 miljoner kronor till UNICEF. Denna siffra är beräknad utifrån att varje Världsförälder skänker 100 kronor i ett års tid, tillsammans med värdet av alla telefonsamtal och enskilda gåvor över 25 000 kronor som kom in under kvällen.