Gå till innehållet

Flitiga fötter gav 577 240 kronor

Foto: Björn Leijon Söndagens ECCO Walkathon gav drygt en halv miljon kronor till de tre deltagande organisationerna - Hjärtlungfonden, Världsnaturfonden och UNICEF.

Walkathon-checken på 577 000 kronor till de deltagande organisa-tionerna.Foto: Björn Leijon Söndagens ECCO Walkathon gav drygt en halv miljon kronor till de tre deltagande organisationerna – Hjärtlungfonden, Världsnaturfonden och UNICEF.

Runt 5 700 personer samlades till folkfest i Kungsträdgården söndagen den 12 september för att roa sig, motionera och gå in pengar till barn, djur och natur och forskning. För varje kilometer som deltagarna promenerade skänkte ECCO 10 kronor till organisationerna.

Underhållning

UNICEF-ambassadören Lill Lindfors invigde evenemanget. Deltagarna värmdes upp till musik och annan underhållning och belöningen efter promenaden var en konsert med Lisa Nilsson, som engagerar sig i bland andra UNICEF. Bild från UNICEFs tältFoto: Björn Leijon

Stort tack alla frivilliga!

Walkathon kunde genomföras tack vare fantastiska insatser av över 100 frivilliga personer från de deltagande organisationerna. UNICEF Sverige vill rikta ett stort tack till alla er som bidrog med tid och engagemang och gjorde Walkathon i Stockholm till en succé.

Stockholm en av fyra städer

ECCO Walkathon genomförs i år i fem städer i fyra länder – Berlin, Kyoto, Köpenhamn, Stockholm och Yokohama. Walkathon-deltagare promenerar i kö.Foto: Björn Leijon

bild från Stockholm Walkathon 7

bild från Stockholm Walkathon 5

Uppvärmning framför Walkathon-scenen.Foto: Björn Leijon