Gå till innehållet
Laddar…

Stödgala på Hovet gav över 800 000 kronor till UNICEF i Asien

"Sträck ut din hand" - stödgalan på Hovet i Stockholm blev en fantastisk succé. En magisk kväll med värme, glädje, gemenskap och generositet. Tack vare många frivilliga insatser från artister, musiker, scenarbetare, produktionsbolag, bösskramlare med flera gav konserten över 800 000 kronor!

!(left)media/images/smallthumb_unicef_visnb_002_050124.jpg(Mark Levengood)! ”Sträck ut din hand” – stödgalan på Hovet i Stockholm blev en fantastisk succé. En magisk kväll med värme, glädje, gemenskap och generositet. Tack vare många frivilliga insatser från artister, musiker, scenarbetare, produktionsbolag, bösskramlare med flera gav konserten över 800 000 kronor!

UNICEF vill rikta ett stort tack till alla inblandade för en fantastisk insats för barnen i Asien! Pengarna kommer att användas till återuppbyggnaden i de drabbade länderna.

Stödgala för UNICEF