Gå till innehållet
Laddar…

23 286 nya världsföräldrar

23 286 personer ringde in och anmälde sig för att bli världsföräldrar hos UNICEF under måndagens sändning av Världens humorkväll i TV4. Världens humorkväll är ett insamlingsprogram i samarbete mellan UNICEF och TV4, och sändes i år för fjärde året i rad.

23 286 personer ringde in och anmälde sig för att bli världsföräldrar hos UNICEF under måndagens sändning av Världens humorkväll i TV4. Världens humorkväll är ett insamlingsprogram i samarbete mellan UNICEF och TV4, och sändes i år för fjärde året i rad.

Syftet med programmet är att tittarna ska ringa in för att bli världsföräldrar, vilket innebär att man ger minst 100 kronor i månaden till UNICEF. Pengarna går till UNICEFs arbete runt om i världen, och används där barn bäst behöver stöd.

Vill du också vara med och kämpa för barns rättigheter?
Bli världsförälder här!
Som världsförälder blir du en viktig länk i en otroligt stark kedja av människor som bryr sig. Tack vare alla världsföräldrar kan UNICEF arbeta långsiktigt för att skapa en bättre värld för alla barn.