Gå till innehållet

11 500 nya Världsföräldrar

När kamerorna släcktes efter Världens Humorkväll hade 11 500 personer ringt in och anmält sig för att bli Världsföräldrar hos UNICEF under Världens humorkväll som sändes på Påskafton i TV4. Och antalet fortsatte att öka.

När kamerorna släcktes efter Världens Humorkväll hade 11 500 personer ringt in och anmält sig för att bli Världsföräldrar hos UNICEF under Världens humorkväll som sändes på Påskafton i TV4. Och antalet fortsatte att öka.

Världens Humorkväll är ett insamlingsprogram i samarbete mellan UNICEF och TV4, och sändes i år för femte året i rad.

Syftet med programmet är att tittarna ska ringa in för att bli Världsföräldrar, vilket innebär att man ger minst 100 kronor i månaden till UNICEF. Pengarna går till UNICEFs arbete runt om i världen, och används där barn bäst behöver stöd.

Vill du också vara med och kämpa för barns rättigheter? Bli Världsförälder här »

Som världsförälder blir du en viktig länk i en otroligt stark kedja av människor som bryr sig. Tack vare alla världsföräldrar kan UNICEF arbeta långsiktigt för att skapa en bättre värld för alla barn.

Världens Humorkväll.© TV4
Här kan du se mer om och ur Världens Humorkväll »

Se vilka som medverkade i Världens Humorkväll här »