Gå till innehållet

Humorgalan för varenda unge 1 maj 20.00

Den 1 maj är det dags igen för Humorgalan för varenda unge – vår direktsända gala från Cirkus i Stockholm. Då hoppas vi kunna inspirera fler att vara med i kampen för varenda unge genom att bli Världsföräldrar.

Snart är det dags igen för Humorgalan för varenda unge – vår direktsända gala från Cirkus i Stockholm där vi hoppas inspirera fler att vara med i kampen för varenda unge genom att bli Världsföräldrar.

Humorgalan sänds i TV4 den 1 maj med start 20.00. Det blir en stjärnspäckad gala med liveuppträdanden, sketcher och starka reportage.

Medverkar gör bland annat Andreas Lundstedt från Alcazar, Mikael Persbrandt, Amelia Adamo och Måns Zelmerlöv. Flera av Sveriges roligaste komiker kommer också. Programledare är Kristin Kaspersen Fahlén och David Hellenius. Dessutom får vi följa Världsföräldern Ulrika Ljungdahl när hon träffar barn i flyktingläger i Tchad. 

Var med och hjälp oss i kampen för varenda unge – Tipsa dina vänner om Humorgalan. Ju fler som tittar på programmet och blir Världsförlädrar, desto fler blir vi som kämpar för varenda unge.

Kolla in kampanjsajten för att se mer vad som händer under galan. Och mycket mer.