Gå till innehållet

Träffa UNICEF på Restaurant Aubergine

På Nationaldagen finns UNICEF på plats på Restaurant Aubergine i Stockholm. Restaurangen skänker 10 procent av intäkterna på Nationaldagen till UNICEFs arbete för barn världen över. Läs mer här.

På Nationaldagen finns UNICEF på plats på Restaurant Aubergine,

Linnégatan 38 i Stockholm. Passa på att förena nytta med nöje – ät en god måltid och bidra till UNICEFs arbete förö barn världen över. Restaurangen skänker 10 procent av intäkterna under kvällen till UNICEFs arbete för barn världen över. Det blir också trevliga
överraskningar i form av levande musik, utställning, specialkomponerad meny och mycket mer.

UNICEF finns på plats och säljer UNICEF-nålen – för varenda unge och några av de förnödenheter som vi använder för att hjälpa barn i fält. Passa på att köpa presenter till sommarens kalas och födelsedagar. Du köper förnödenheter som vi sänder till barn som verkligen behöver dem. Som tack får du ett gåvobevis att ge bort. Titta in i gåvoshopen med förnödenheter.

Varmt välkommen till Restaurang Aubergine på lördag den 6 juni.