Gå till innehållet
Laddar…

Nu drar kampanjen för varenda unge igång

Nu drar vår kampanj för varenda unge igång på allvar. Idag började Expressen att publicera de första artiklarna och på expressen.se har vi fått en egen webb-tv-kanal!

Läs chefredaktören Thomas Mattsons uppmaning: Du kan hjälpa barnen genom att hjälpa UNICEF, läs Amelia Adamo och Eva Röses artikel ”En liten insats kan göra storverk” och läs artikeln: Samiullah, 7, trampade på en mina första skoldagen!

Thomas Mattson bloggar också om samarbetet i posten: Nytt samarbete med Unicef – ny artikelserie i dag

På Expressens webb-tv-kanal: UNICEF kommer du att kunna se deras reportage om barns situation runt om i världen!

H&M började under gårdagen att sälja kampanjnålen som sedan tidigare också säljs på Apoteket. I nästa vecka kickar även Gallerix, Hemtex,  ORDNING&REDA och Ittala Outlet igång sin försäljning.  För den digitale finns nålen i vår webbutik!

På vår kampanjsajt för varenda unge och här i bloggen kan du ta del av vad som händer under kampanjen som pågår hela april månad. Bilder kommer att laddas upp på Flickr och filmer på Youtube! Alla foton, filmer och texter vi publicerar under kampanjen får mer än gärna återpubliceras, bara ni länkar tillbaka till oss!

På sajten finner du tips på hur du kan hjälpa oss att sprida budskapet om kampen för varenda unge. Du kan bland annat lägga upp våra kampanjbanners på din blogg/sajt.

Du kan publicera en kampanjtext, uppmana andra att köpa nålen i vår webbutik och sprid vårt innehåll på Facebook, Youtube och Twitter.  Eller varför inte lägga upp kampanjbannern som profilbild på Facebook!

Ladda ner bilden nu genom att högerklicka och spara på din dator:

Obs, är det till bloggen lägg då istället in bannern med länk som finns här!

Ett av kampanjens stora datum är 12 april då stora säljardagen går av stapeln! Vi kommer då att finnas i gallerior i ett stort antal städer och sälja nålen ihop med lokala kändisar! Håll utkik efter mer info!

Hela kampanjen avslutas med den direktsända Humorgalan på Berns  2 maj, så förbered er för en kväll fylld av artister, humor, sketcher och allvarliga reportage. Förra året ledde galan till att 28 500 personer ringde in och anmälde sitt intresse för att bli Världsföräldrar, otroligt roligt! Så boka in den 2 maj i kalendern redan nu, så länge kan ni kolla in Humorgalan Showreel 2009!

Utan alla er som stödjer oss skulle inte UNICEF kunna kämpa för alla barn, världen över, dygnet runt! Och den minsta av insatser betyder mycket. Hjälp oss i kampen för varenda unge!

Ps. Alla som är med och sprider budskapet är med i utlottningen av gala- och festbiljetter till Humorgalan 2 maj!