Gå till innehållet

Rekord i Humorgalan! 30 600 ringde in och anmälde sig som Världsföräldrar

Foto: Melker Dahlstrand

När kamerorna släcktes efter Humorgalan – För varenda unge hade 30 600  personer ringt in och anmält sig som Världsföräldrar, vilket är nytt rekord. Galan som direktsändes från Berns Salonger  i Stockholm,  visades på TV4 söndagen den 2 maj.

Det var en fantastisk stämning på Berns när Humorgalan, som sändes för åttonde året i rad, slog rekord i antalet nyanmälda Världsföräldrar. 30 600 personer ringde in. Fantastiskt!

Foto: Melker Dahlstrand

Mona Sahlin, Jan Guillou, Pia Johansson, Carina Lidbom, Peter Magnusson, Christine Meltzer, David Batra, Henrik Hjelt med flera medverkade i en rad  sketcher och uppträdanden. Utöver det bjöds det på artistiska framträdanden av Elin Ruth Sigvardsson, Stephen Simmonds, Rebecka Törnqvist, Sara Isaksson och Peter Johansson i sällskap av Ulrik Munther och Rock Olga.

Men det var också en kväll fylld med allvar. Vi fick följa Mikael Persbrandt på en resa till det jordbävningsdrabbade Haiti och Kristin Kaspersen till ett Kambodja där mödradödligheten är skrämmande hög. Dessutom reste en av UNICEFs Världsföräldrar, Jim, till Zambia för att syna UNICEFs insatser i sömmarna.

Vår fotograf Melker Dahlstrand fanns på plats och förevigade kvällen i bilder: