Gå till innehållet

Nu är det dags! Ikväll smäller det! Humorgalan – för varenda unge på TV4 kl 20.00

Låt oss tillsammans gå ihop och bli Världsföräldrar. Låt inte fler barn som ”Kena” förlora sina föräldrar, låt inte mammor som ”soungnuet” känna skräck inför kommande förlossning.  Låt inte kvinnor och barn drabbas av infektioner för att det inte finns tillräckligt med resurser för att ge dem en trygg och säker förlossning. Hjälpen behövs varje dag, varje minut året runt. Och vi kan göra skillnad.

Hoppas ni efter kvällens program känner er berörda, behövda och stolta över att ni också har blivit Världsföräldrar.  Att ni  fylls med tårar av skratt och känslor. Vi ska göra vårt bästa för att ni ska få lite tillbaka av det ni ger.

Tack, världens alla underbara ungar behöver oss!

Hoppas vi ses ikväll!!!

/ Kristin Kaspersen

Ps. Har du missat trailern för kvällens gala, ta en titt nedan