Gå till innehållet
Laddar…

Almedalens barnvänligaste mingel – ”Fina ballerina” och barnkonventionen som lag

Igår var det dags för Almedalens barnvänligaste mingel. UNICEF var med och arrangerade en träff tillsammans med ”nätverket för barnkonventionen” på temat barnkonventionen som svensk lag. Ett hundratal personer som alla arbetar för barns rättigheter i någon form träffades i en lummig trädgård där flera företrädare för organisationer talade sig varma för betydelsen av barnkonventionen som svensk lag. Vi tycker såklart att det är kul att fler och fler ställer sig bakom den här frågan som UNICEF har drivit i över 10år.

"Fina Ballerina" och miniminglare

Gör barnkonventionen till lag!-ballong

Små proffsminglare i Almedalen gillade clownen "Fina ballerina".

UNICEFs chef för hiv/AIDS i NY Jimmy Kolker, Lars Arrhenius, barn- och elevombudsman och Cecilia Abrahamsson Ordförande, Nätverket för barnkonventionen, lyssnar på talare i trädgården

Mingel för barnkonventionen