Gå till innehållet
Laddar…

Bli mamas nästa världsreporter!

mamas chefredaktör Anna Zethraeus i Malawi

Magasinet mama är sedan 2009 UNICEFs samarbetspartner och lyfter löpande arbetet för barns rättigheter i tidningen och på webben, bland annat genom att berätta om olika projekt runtom i världen.

Genom olika insamlingsaktiviteter samlar mama in pengar till UNICEFs arbete för barns rättigheter och de är också med i kampen för att få ännu fler att bli Världsföräldrar.

Förra hösten åkte mamas Anna Zethraeus till Malawi för att i en vecka följa UNICEFS arbete på plats. I år söker mama dig som är Världsförälder och som vill följa med på nästa resa och skriva om den i magasinet.

Såhär säger Anna om sin resa till Malawi:

– ”Min Malawiresa blev en av de viktigaste saker jag gjort i livet, säger mamas chefredaktör Anna Zethraeus, som reste med UNICEF i höstas.

– Det påverkade mig enormt att med egna ögon få se den desperata kampen för överlevnad, dessa barn vars liv hänger på en skör tråd. Det finns på näthinnan livet ut.

– Jag vill uppmana dig som brinner för att ge utsatta barn runt om i världen ett bättre liv att anmäla dig i uttagningen. Som mamas och UNICEFs världsreporter kan du vara med och sätta fokus på det viktiga hjälparbetet som hela tiden behöver nya resurser. Ta chansen!” / mama.nu/unicef

Så surfa in på mama och se hur du anmäler ditt intresse!