Gå till innehållet

I helgen är det mjukdjurshelg på IKEA

Varje jul år säljer IKEA mjukdjur till förmån för UNICEF och Rädda Barnen och för varje sålt mjukdjur går 10 kronor till utbildningsprojekt för barn i världen. Nu i helgen 27- 28 november är det mjukdjurshelg på IKEA och UNICEF finns på plats på många av varuhusen för att informera om vår verksamhet.

På IKEAs webbsida kan du läsa allt om mjukdjurskampanjen, titta på video, välja och vraka bland gosedjur, lyssna på mjukdjurssången och läsa om de utbildningsprojekt som hittills finansierats av att du köper IKEAs mjukdjur.

PÅ IKEAs webbsida kan du se en animerad minifilm om hur det hela började

Så samla barnen hemma framför datorn och klicka er in på mjukdjurens alldeles egen sida! Och är du på IKEA i helgen kom gärna fram och ställ frågor om UNICEF och hur vi jobbar för alla barns rätt till överlevnad och utveckling!

Läs om de projekt som mjukdjurskampanjen finansierat på IKEAS mjukdjurs-sida