Gå till innehållet

30 000 till UNICEF genom ”Gränslös Vänskap”

Från vänster till höger: Hans Krumlinde logeintendent, Lill, Birger Klingström projektledare, Bertil Danielsson Ordförande Mästare i S:t Andreas Logen Gustaf Adolf och Bengt Bengtsson Ordförande Mästare i S:T Johannes Logen Carl.

I oktober anordnade Frimurarlogerna i Kalmar en välgörenhetskonsert – ”Gränslös Vänskap” i Madesjö kyrka, Nybro till förmån för UNICEF. Konserten var samtidigt en del i  Svenska Frimurarordens 275-årsjubileum.  På scenen underhöll UNICEF-ambassadören Lill Lindfors med Mats Norrefalks trio, Frimurarkören Kalmar-Växjö och den nystartade ungdomskören Crystal Light.

Evenemanget resulterade i en fullsatt kyrka,  en fantastisk konsert och hela 30 000 kronor till UNICEF.

Ett stort tack säger vi på UNICEF!