Gå till innehållet

Följ människomusen Snårpans julkalender

Snårpan är en speciell figur. Hon är hälften människa och hälften mus. Tillsammans med sin bäste vän Lille B bygger hon en hemlig manick, en ombyggd kotte som drivs med kåda. I den får hon magiska krafter och kan förflytta sig vart hon vill, bara genom att tänka sig vart hon vill.

Men vet ni vad det bästa är?

I år har Snårpan gjort en egen julkalender – en insamling till alla barn i världen som inte har det lika bra som vi har det. I 24 avsnitt, med start den 1 december och fram till julafton, kan du följa hennes galna upptåg här. Där kan du också vara med och bidra till Snårpans insamling.

Redan nu kan du se en trailer för julkalendern:

Snårpan har medverkat på “Lattjo Lajban” på tv 4, i “Wellnesskolan” på tv8, i “Barnens Allsång” på Skansen, på turné med Cirkus Maximum och i landets folkparker.

Hon ger barn självkänsla och tillit till sin egen fantasi. Och en förståelse för att allt är möjligt, bara man tror på det.