Gå till innehållet

Indiens barn och deras verklighet – en fotoutställning av Caroline Bach

Med projektbidrag från Malmö Kulturförvaltning och Svenska FN Förbundet har Caroline Bach från Malmö fått möjligheten att organisera en utställning med insamling till barn runt om i världen via UNICEF. Den 19e december  kommer hon att för allmänheten, med hjälp av sina fotografier, förmedla de egna intrycken av Indiens barn och deras verklighet, som också är namnet på utställningen.

Indien är världens näst folkrikaste land med en befolkning på över 1 miljard invånare. Trots dess starka ekonomiska utveckling på senare tid förblir dock Indien ett land fyllt av kontraster där över hälften av befolkningen lever i djup fattigdom. Den mest utsatta gruppen i världen är fattiga barn och under sex veckor i höst i år kunde Caroline Bach bevittna de indiska barnens verklighet på nära håll och föreviga den med hjälp av foto.

Fotoutställningen kommer att hållas på Kulturhuset Mazetti, Lagret på Friisgatan 15B i Malmö. Under vernissagen kommer alla besökare få en möjlighet att köpa fotografier och på andra sätt skänka en gåva till Carolines insamling.  ”Tillsammans för Kidsen!”.

Mer information, samt en möjlighet att anmäla att man kommer, finns på facebooksidan för eventet!

Varmt välkomna på fotovernissage i Malmö!
Datum: Söndag19 december 2010
Tid: 12:00-20:00
Plats: Kulturplats Lagret, Friisgatan 15B, Malmö