Gå till innehållet

Det kom ett mail från en äventyrare – Anders Stävhag

Anders Stävhag

Äventyrare och Pilgrim!

Under mina resor världen över och pilgrimsvandringar har jag alltid mött barn som inte har samma trygghet eller förutsättningar som hemma i Sverige. Oftast blir jag påmind om saker som många tar för givet men som inte är det på den plats jag just då befinner mig på! Som äventyrare och pilgrim har jag lärt mig att glädje och tacksamhet är rent vatten, lite mat, en torr sovplats, en varm dusch, eller någon som bara är där och bryr sig om en.

UNICEFs arbete runt om i världen är viktigt och jag är stolt över att vara en av de som kan hjälpa UNICEF i deras  arbete. Barnen är framtiden!

Jag befinner mig just nu i Nepal på väg till Tibet för att bestiga Mount Everest, det är en utmaning i sig, men att stötta och ta ställning för barns rättigheter oavsett vart i världen de befinner sig är en viktigare utmaning, jag antar båda!

Och nu utmanar jag dessutom dig som läser detta. För varje Världsförälder som kommer in via min insamling kommer jag att skänka 100 kronor till UNICEF.

Så bli Världsförälder hos UNICEF du med (via min insamling)!

/ Anders Stävhag

Ett jättetack till Anders och hans fina initiativ säger vi på UNICEF : )

Anders utanför UNICEF-kontoret i Nepal