Gå till innehållet

Ett plan med förnödenheter till de katastrofdrabbade på Afrikas horn

Aircraft :B747 Flight no: MP 8111 ETD Amsterdam 12.30 hrs local time / Monday July 25th ETA Nairobi 21.45 hrs local time / Monday July 25th

Ett plan fyllt med förnödenheter landade på måndagskvällen i Kenyas huvudstad Nairobi (ovan och under ser ni bilder på när planet lastas). Med ombord fanns sjukvårdsprodukter, däribland mediciner, sprutor, hälsokit, barnmorskekit, vätskeersättning samt hygienartiklar.

Stort tack till alla er som stött vår insamling till Afrikas horn och som gör det möjligt för UNICEF att fortsätta att skicka förnödenheter.

Ytterligare fyra plan med förnödenheter kommer att skickas i denna och nästa vecka:

1) ETA Nairobi 27 July
2) ETA Nairobi 29 July
3) ETA Nairobi 1 August
4) ETA Nairobi 3 August

Vill du också hjälpa de svältdrabbade barnen i Östafrika kan du göra det genom att SMS:a LIV till 72 900 och ge 50 kr. Det räcker till 13 påsar nötkräm mot undernäring eller 29 påsar vätskeersättning. Tre påsar nötkräm om dagen kan vara allt som krävs för att rädda livet på ett undernärt barn.