Gå till innehållet

H&M erbjuder sina kunder att runda upp för Afrikas horn

Just nu erbjuds H&Ms kunder, i butiker runt om i landet, att runda upp växeln till förmån för barnen i Östafrika.

Vi är jätteglada och väldigt tacksamma för att H&M hjälper till i kampen att rädda livet på undernärda barn. H&M reagerade snabbt på vädjan om bidrag till de humanitära insatserna och har redan tidigare donerat 100 000 USD för att stödja UNICEFs katastrofarbete på Afrikas horn.

Ett stort tack säger vi till H&M och hoppas på att många väljer att runda upp till förmån för barnen.

H&M är ”All For Children”

H&M är en av UNICEFs största internationella samarbetspartners. Företaget har lång erfarenhet av arbete med sociala frågor och samarbetet består bland annat av ett femårigt projekt mot barnarbete i Indien och insatser för att förebygga hiv bland unga kvinnor i Kambodja. Läs mer om UNICEFs och H&Ms samarbete här.

Ps. Du har väl inte missat att H&M släpper en barnkollektion till förmån för UNICEF i oktober. Kolla in delar av kollektionen redan nu.