Gå till innehållet

Vad händer i Östafrika? Ställ frågor live till UNICEF-representanter i Nairobi och New York

Watch live streaming video from unicef at livestream.com

UNICEF-ambassadören och sångerskan Angelique Kidjo kommer under morgondagen att leda en live-chat via ” UNICEF Livestream”. I panelen finns förutom Angelique; Louis-Georges Arsenault, chef för UNICEFs katastrofenhet och Mr. Maulid Aden Warfa, katastrofexpert för UNICEF i centrala och södra Somalia (via Skype från Nairobi).

Live-chatten kommer att starta klockan 16.30 (svensk tid) onsdag 17 augusti och pågå i en timme. Chatten kommer att vara på engelska.

Så klicka in dig på ”UNICEF Livestream”, här (du kan OSA ja till eventet redan nu). Logga sedan under chatten in dig via Twitter eller Facebook (på Livestream-sidan) och ställ dina frågor om svältkatastrofen på Afrikas horn under hashtaggen #askUNICEF.  Alla frågor om Östafrika välkomnas!