Gå till innehållet
Laddar…

28 miljoner kronor till barnen i Östafrika

Etiopien 2011: Tio månader gamla Nayle Kelifa

Tio månader gamla Nayle Kalifa fick behandling mot undernäring på ett UNICEF-stött center i Etiopien Foto: Indrias Getachew/UNICEF

Katastrofen i Östafrika är i allra högsta grad pågående, även om media lyfter den allt mer sällan. Vi vill ändå passa på att tacka för alla de gåvor som hittills kommit in. Ett stort tack till alla Världsföräldrar, givare, samarbetspartners – H&M och IKEA, egna insamlare, företag, bloggare och fans som tillsammans samlat in 28 miljoner till vårt katastrofarbete i Östafrika och därmed bidragit till att rädda många barns liv.

Ett av de barnen är treåriga Aden som du får du träffa i filmen här under:

Att sprida information är ett enkelt sätt att hjälpa

Att vi lyckats samla in så mycket pengar är mycket tack vare alla er som på olika sätt varit med och uppmärksammat insamlingen. Ett stort tack för en viktig insats säger vi till:  alla som spridit insamlingen på unicef.se och Facebook genom att dela och ”gilla” den. Tack till alla som retweetat våra tweets, till alla som spridit vårt SMS-nummer, som tipsat vänner per mail, som startat egna insamlingar och som bloggat om insamlingen. Utan er hade vi aldrig nått så många människor som varit med och skänkt pengar till Östafrika.

Att dela/”gilla” information är ett snabbt och enkelt sätt att vara med och rädda liv. Vill du ha mer informtion om hur du går tillväga kolla in sidan: sprid budskapet! Har du en egen blogg kan du även gå med i nätverket: Bloggare för varenda unge

Här kan du läsa om en del av det vi åstadkommit i Östafrika!

Och nedan kan du kolla in några av alla härliga bloggare som varit med i kampen för Östafrikas barn.

Kenza: Hjälp barnen i Östrafrika!

Elin Kling: Everybody can do something

Underbara Clara: I olika baljor

Jsjolin: UNICEF

Jensens tankar: Afrikas Horn

Ninni Södergren: Miljontals barn drabbade av svälten i Östafrika

Skärgårdsmamman: Hjälp UNICEF i Afrikas Horn

TACK!

/ alla vi på UNICEF Sverige