Gå till innehållet

Vill du bli frivillig hos UNICEF?

Frivilliga på Peace & Love 2011

Det finns en rad studier som visar att den som engagerar sig ideellt främjar sin egen hälsa. Visst är det en trevlig bonus när man gör insatser för barns rättigheter?

Just nu letar vi lite extra efter dig som vill bli frivillig och bor i  Örebro, Uppsala, Karlstad, Södertälje, Norrköping eller Skellefteå. Givetvis välkomnar vi fler även i våra övriga grupper. Här hittar du alla grupper och kan anmäla ditt intresse!

Som frivillig fungerar du som UNICEFs förlängda arm och vårt ansikte utåt lokalt där du bor. Din uppgift är att inspirera och väcka engagemang för barns rättigheter, delta i kampanjer och insamlingar och informera om UNICEFs arbete i olika sammanhang. Givetvis får du också ta egna initiativ inom ramen för uppdraget.

Du bestämmer själv hur mycket tid du vill bidra med och kan alltid säga nej till aktiviteter.

Läs om aktiviteter som frivilliga deltagit i, frivilligresan, årets frivillig och intervjuer med frivilliga, här.

Och anmäl dig som frivillig här.

Dela gärna denna post!