Gå till innehållet
Laddar…

Nya Världsföräldrar som delar på facebook ger 5 stelkrampsvaccin

Vi vill visa att det går att göra världen mer rättvis och barnvänlig – om vi alla hjälps åt. Därför genomför vi varje år en månadslång kampanj och en viktig del av den är Humorgalan i TV4. Syftet är att skaffa så många nya Världsföräldrar som möjligt. Nytt för i år är två delningskampanjer tillsammans med Apotek Hjärtat.

Kampanjen ”För varenda unge” drog igång den 16 april och pågår fram till den 13 maj. Över hela landet syns vi tillsammans med våra kampanjpartners i butiker, TV, tidningar och radio. Vi sänder webbtv-serie från Paraguay med Danne & Bleckan. Vi åker runt med Expressen på en ”Bussturné för varenda unge”. Vi säljer våra nyckelringar på H&M, Ikea och Apotek Hjärtat.

Utöver detta genomför vi 2 stora delningskampanjer tillsammans med vår partner Apotek Hjärtat. Den första drog vi igång i förra veckan och har visat sig bli en succé. Bloggare kan genom att publicera en bloggpost vaccinera 95 barn mot stelkramp. I den andra kampanjen kan nya Världsföräldrar ge 5 doser stelkrampsvaccin bara genom att dela på Facebook efter anmälan. Per varje publicerad bloggpost eller delnings på facebook skänker Apotek Hjärtat stelkrampsvaccin via vår gåvoshop.

Vill du också engagera dig? Stöd UNICEF genom att bli Världsförälder (och givetvis dela detta på Facebook). Och glöm inte titta på Humorgalan!