Gå till innehållet
Laddar…

Som Världsförälder kämpar du för ALLA barn i hela världen

Vi vet att det går att skapa en bättre värld för alla barn och vi vet hur man gör, men vi behöver din hjälp.

Som Världsförälder kämpar du vid de utsatta barnens sida varje dag, året runt. Du utrotar sjukdomar, avskaffar skolavgifter, pressar inköpspriser, forskar och uppfinner, pratar med presidenter, ändrar lagstiftning och finns på plats i varenda katastrof.

Som Världsförälder ger du pengar varje månad. Enkelt och kostnadseffektivt via autogiro. Du är med och kämpar för alla barn över hela världen som behöver hjälp. Inte bara till ett utvalt barn, i en by eller i ett land.

Var med och kämpa vid barnens sida varje dag, året runt. Bli Världsförälder nu.

Vi vill visa att det går att göra världen mer rättvis och barnvänlig – om vi alla hjälps åt. Därför genomför vi varje år en månadslång kampanj och en viktig del av den är Humorgalan i TV4. Syftet är att skaffa så många nya Världsföräldrar som möjligt.

Är du redan Världsförälder? Hjälp oss bli fler genom att gilla och dela detta inlägg vidare: