Gå till innehållet

Välkomna alla nya Världsföräldrar!

När kamerorna hade släckts efter ”Humorgalan” i TV4 hade rekordmånga ringt in. Nu är det viktigt att du lägger det blå kuvertet på lådan för att bekräfta att du vill bli Världsförälder. Ju snabbare du gör det desto snabbare är du med i kampen för varenda unge.

30 763 personer ringde in till Humorgalan i TV4 i tisdags och anmälde sig som Världsföräldrar för att  göra någonting åt att så många barn i världen far illa. Som Världsförälder kämpar du för barns rättigheter – varje dag, året runt. Du pratar med presidenter, du är på plats i alla katastrofer, du förhandlar med gerillaledare, du avskaffar skolavgifter, du ändrar lagstiftningen, du utrotar sjukdomar och mycket mer.

Det finns hopp, det finns lösningar. Och ju fler vi blir, desto fler barn kan vi hjälpa. Glöm inte skicka in ditt blå kuvert. Och om du inte blev Världsförälder i tisdags har du fortfarande chansen. Gå in och anmäl dig idag. Tack.