Gå till innehållet
Laddar…

Härligt engagemang på Peace & Love

Instruktionerna är: Ta en bild på dig själv i vår politikervägg, checka-in på ”UNICEF på Peace & Love 2012” via Facebook, bifoga ditt foto och gör en egen statusuppdatering om varför du vill att politikerna ska ta barn och ungas rättigheter på större allvar genom att göra barnkonventionen till lag.

Och det är många av besökarna som vill ta ställning tillsammans med UNICEF och påverkar våra politiker. Om du är här kom förbi och ställ dig bakom vårt krav genom att fota dig själv i vår ministervägg!

Så här ser vårt space ut.

Ta ställning genom att fota dig själv i vår ministervägg.

Det är många som har kommit förbi!

Alla som tar ställning får ett fint armband.

Vi fick finbesök av Paul Rusesabagina som även invigningstalade på Peace & Love. Filmen Hotell Rwanda bygger på Paul som räddade över tusen personer från folkmordet i Rwanda.

Uppträdanden och aktiviteter vid Barnens torg.

Viktigt budskap.