Gå till innehållet

UNICEF VIP träffar Ison, Panetoz, Eva Röse, Tora Sparkles och Filip Winther

Med anledning av kampanjen "Inga barn får hamna utanför" har vi bjudit in en grupp med ungdomar som vi träffar en gång i veckan. De kallar sig UNICEF VIP och alla medlemmar är under arton år. UNICEF VIP har bland annat valt ut, kontaktat och intervjuat några kändisar om hur de hade det som barn och vad de tycker att politikerna ska göra.

UNICEF VIP träffar Ison:

Panetoz:

Eva Röse:

Tora Sparkles:

Filip Winther:

UNICEF VIP har också hjälpt oss planera en stor final på kampanjen ”Inga barn får hamna utanför”. På torsdag den 8 november blir det en parad ”för alla som tycker vi barn och unga värda att lyssna på”! Som de själva säger:

”Vi är trötta på tjafset och ställer politikerna mot väggen. Vi kräver att barnkonventionen ska bli lag i Sverige! NU! Om barnkonventionen var lag skulle alla ni vuxna och alla politiker tvingas se och ta ansvar.

Gå med oss i den roligaste, asviktigaste, coolaste, bästa och intressantaste paraden någonsin!”

Läs mer om paraden och anmäl dig på vår Facebooksida.