Gå till innehållet

Nu finns chansen för dig som är Världsförälder att bli Världsreporter

Nu har du som är Världsförälder chansen att bli vår nästa Världsreporter och följa med oss på reportageresa inför årets Humorgala.

Inför förra årets Humorgala åkte Världsföräldrarna Anne och Daniel med oss till Moçambique och gjorde reportage om hur UNICEF arbetar för att hjälpa föräldralösa barn.

Nu har du som är Världsförälder chansen att bli vår nästa Världsreporter. Tillsammans med ett TV-team åker vi under en vecka våren 2013 för att rapportera om de insatser vi gör för barn på plats. Syftet är att få ännu fler att engagera sig och bli Världsföräldrar. Du får gärna ha egna erfarenheter att relatera till varför du valt att bli Världsförälder och stödja UNICEF.

Det blir en fantastisk resa, en upplevelse för livet. Men självklart kan det också bli en jobbig resa. Den som åker med oss kommer att möta människor och resa till ställen som sannolikt kommer sätta sina spår.

Du ansöker via ett anmälningsformulär och du får i formuläret svara på frågor och bifoga bild och videoklipp på dig själv. Kvaliteten från en vanlig smartphone är fullt tillräcklig. Har du frågor relaterade till anmälningsprocessen går det bra att maila vår producent Tina Jogensjö. Sista ansökningsdag är den 31 januari 2013.

Anmälningsformulär