Gå till innehållet

Vi gillar likes, men vi behöver pengar också!

Vi gillar verkligen när folk gillar oss, men för att kunna rädda barns liv behöver vi gamla hederliga pengar. Varje dag dör 4000 barn, helt i onödan, av sjukdomar som kan förhindras med vaccin. Nu ber vi dig hjälpa oss vaccinera varenda unge genom att köpa poliovaccin.

Vaccinationer är en av de allra mest effektiva metoderna att rädda barns liv.

Vaccinationer är en av de allra mest effektiva metoderna att rädda barns liv.

Idag drar vi igång vår kampanj – För varenda unge. Under två veckor kraftsamlar vi för att lyfta frågan om barns rätt till överlevnad. Du kommer kunna se oss på TV, i tidningar, höra oss i radio och såklart följa oss på webben.

Så gilla oss gärna, men ta också chansen att förändra världen på riktigt!

Tack vare massiva vaccinationskampanjer under 25 år är den dödliga sjukdomen polio nästan utrotad. Var med i kampen för att utrota polio för gott. Köp vaccin och rädda barns liv.


Vill du veta mer om hur du kan förändra världen? Titta på Humorgalan i TV4 den 1 maj kl 20.00. Det blir en kväll då vi blandar humor med allvar i syfte att ännu fler ska vara med i kampen för varenda unge.