Gå till innehållet

Välkomna alla nya Världsföräldrar!

När kamerorna hade släckts efter ”Humorgalan” i TV4 hade rekordmånga ringt in. Nu är det viktigt att du lägger det blå kuvertet på lådan för att bekräfta att du vill bli Världsförälder. Ju snabbare du gör det desto snabbare är du med i kampen för varenda unge.

tack

31 952 personer ringde in till Humorgalan i TV4 i onsdags i förra veckan och anmälde sig som Världsföräldrar (och utöver er var det ytterligare 1030 personer som ringde in och anmälde sig under reprisen i söndags).

Som Världsförälder kämpar du för barns rättigheter – varje dag, året runt. Du pratar med presidenter, du är på plats i alla katastrofer, du förhandlar med gerillaledare, du avskaffar skolavgifter, du ändrar lagstiftningen, du utrotar sjukdomar och mycket mer.

Det finns hopp, det finns lösningar. Och ju fler vi blir, desto fler barn kan vi hjälpa. Glöm inte skicka in ditt blå kuvert.

Om du inte blev Världsförälder i onsdags har du fortfarande chansen. Gå in och anmäl dig idag. Tack.