Gå till innehållet

Idag presenterar vi våra nio nya UNICEF-supportrar!

Nu utökar vi vårt nätverk med nio UNICEF-supportrar. De ska hjälpa oss på UNICEF att bli ännu bättre på att främja barns rättigheter, bilda opinion och samla in pengar. De hjälper oss genom att bjuda på sin kompetens, sin kunskap och sina kontakter.

_MG_4974

Några av våra nya supportrar tillsammans på bild: Zinat Pirzadeh, Vanna Rosenberg, Morgan Alling, Soledad Pinero Misa och Gunilla von Platen. Foto: © Håkan Elofsson

För UNICEF är nätverkande viktigt. Genom att samarbeta kan vi göra mer för varje insamlad krona. Vi samarbetar med regeringar, företag och med engagerade privatpersoner som vill ge av sin tid och sin kompetens.

Nu presenterar vi våra nio första UNICEF-supportrar: skådespelaren Morgan Alling, konstnären Jacob Felländer, professor Lars-Åke Persson, sociala entreprenören Soledad Pinero Misa, komikern Zinat Pirzadeh, entreprenören Gunilla von Platen, skådespelaren Vanna Rosenberg, radioprofilen Titti Schultz och docent Stefan Wiklund.

Supportrarna representerar olika delar av det svenska samhället. De kan vara skådespelare, entreprenörer, mediaprofiler, konstnärer eller forskare. De viktiga är det engagemang, den kompetens och de kontakter de har och att de är villiga att dela med sig.

Vi hälsar dem varmt välkomna och ser fram emot att arbeta tillsammans med dem kämpa för att varenda unge ska få sina rättigheter tillgodosedda!