Gå till innehållet

Blogga och rädda barns liv i jul

Du behöver inte vara Gandhi, Moder Theresa eller Jesus för att förändra världen. Det räcker med att du köper dina julklappar i gåvoshopen. Hjälp oss att sprida budskapet – publicera en bloggpost, dela våra filmer och lägg upp en bild på instagram.

Sprid gärna våra filmer

För att publicera filmerna på din blogg klicka på länken högst upp i filmfönstret, välj dela under filmen, välj bädda in och kopiera sedan koden i rutan under. Koden klistrar du in på din blogg/sajt. Det går att anpassa filmens storlek genom att skriva in bredd i rutan anpassad.

The Dinner Party

The Greatest Story

Jesus Goes Online

Bloggtext

Exempel på bloggtext:

Köp julklappar som räddar barns liv

Nu är det enklare än någonsin att göra något gott. Genom att handla UNICEFs fältprodukter hjälper du barn över hela världen att överleva och utvecklas. I gåvoshopen på unicef.se hittar du allt från vaccin och medicin till fotbollar och skrivböcker. Produkterna skickas till de barn som behöver dem mest och du får ett fint gåvobevis att ge bort i julklapp. Köp julklappar som räddar barns liv!

Vill du också sprida budskapet? Hämta material här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Bilder

Använd gärna våra kampanjbilder. Glöm ej att ange fotograf UNICEF/Pelle Bergström

unicef_jul

Foto © UNICEF/Pelle Bergström

instagram

Foto © UNICEF/Pelle Bergström

Banners

Lägg gärna upp en av våra banners. Du hittar dem på http://unicef.se/sprid-budskapet/blogga-och-radda-barns-liv-i-jul. Kopiera koden under bannern och klistra in på din sajt/blogg.

Tack!