Gå till innehållet

Svenska DJ:n Otto Knows ger till UNICEF och Filippinernas barn

Med anledning av tyfonen som drabbade Filippinerna i november månad har den svenska DJ:n Otto Knows valt att donera sitt gage från sin spelning i Manila den 14 december till UNICEFs hjälparbete. De donerade pengarna är ett bidrag till de massiva insatser som kommer att krävas under en lång tid framöver.

Foto: © Fredrik Skogkvist

Foto: © Fredrik Skogkvist

6,3 miljoner barn har drabbats av katastrofen i Filippinerna. Otto Knows generösa bidrag kommer ytterligare hjälpa oss att tillgodose dessa barns rättigheter. Tillsammans med partners i landet har vi hittills vaccinerat fler än 10 000 barn mot mässling och polio, ordnat barnvänliga och trygga platser för lek och utbildning, gett 200 000 människor i Tacloban tillgång till rent vatten samt sett till att 8 000 barn fått plats i tillfälliga skolor.

Vill du hjälpa oss att hjälpa ännu fler barn i Filippinerna kan du ge en gåva till vårt katastrofarbete eller köpa vaccin vår gåvoshop.