Gå till innehållet
Laddar…

Miljoncheck till UNICEF från M-magasin

I måndags överlämnade M-magasins chefredaktör Amelia Adamo en symbolisk check till UNICEF på 1 012 000 i samband med den årliga Mappiegalan.

Vår ambassadör Mark Levengood och generalsekreterare Veéronique Lönnerblad tog emot checken på 1 035 000 av Amelia Adamo. Foto: © M-magasin

Vår ambassadör Mark Levengood och generalsekreterare Veéronique Lönnerblad tog emot checken på 1 012 000 av Amelia Adamo. Foto: © M-magasin

Det var vår generalsekreterare Véronique Lönnerblad som tog emot checken på scenen tillsammans med UNICEF-ambassadören Mark Levengood. Véronique fick en möjlighet att tacka Bonnier tidskrifter och alla tidningsköpare inför 800 kända opinionsbildare, artister, näringslivsföreträdare och alldeles vanliga läsare som samlats i Vinterträdgården på Grand Hotel i Stockholm. Och Mark berättade om sitt engagemang och delade med sig av intryck från sin senaste resa med UNICEF till Palestina.

Samarbetet mellan UNICEF och M-magasin, som inleddes 2008, har hittills inbringat över sex miljoner kronor till UNICEFs arbete i Etiopien. För varje såld tidning skänker M-magasin en krona till UNICEF. Bidraget från M-magasin används bland annat till projekt som ger fattiga kvinnor en möjlighet att starta affärsverksamhet.

Bli Världsförälder

Som Världsförälder är du med och kämpar för utsatta barn över hela världen, varje dag, året om.

Läs mer och anmäl dig här