Gå till innehållet
Laddar…

Stort tack alla som handlade i gåvoshopen 2013

Varje år levererar vi livräddande produkter till miljontals barn runt om i världen. Tack vare alla ni som handlade livräddande produkter i gåvoshopen har vi nu kunnat leverera över 71 miljoner fältprodukter runtom i världen.

2014-03-17_13-34-21

Bara i Sverige såldes det under förra året 71 408 395 fältprodukter – allt från vattenreningstabletter, nötkräm mot undernäring och skrivböcker till vaccindoser, tält och barnmorskepaket. Du kan se vart de produkter som köptes i Sverige levererades på vår karta.

Miljontals barn har räddats till livet med hjälp av vaccin, nötkräm mot undernäring, filtar, vinterkläder, rent vatten och myggnät. Miljontals barn har fått pennor, läroböcker och skrivböcker så att de kan gå i skolan. Det är helt fantastiskt. Tack!

När du köpte produkter i gåvoshopen räddade du barns liv. Vill du göra det varje dag, året om? Bli Världsförälder idag. Då ger du 100 kronor i månaden och är med och kämpar för alla barn varje dag.