Gå till innehållet

Tack och gott nytt år!

Idag vill vi önska alla ett riktigt gott nytt år och passa på att tacka alla som är med och kämpar för barn världen över!

Iraq filtar

Utan alla fantastiska Världsföräldrar, alla som handlar produkter i gåvoshopen, engagerar sig i våra opinionsfrågor, våra samarbetspartners och alla som stödjer oss på annat sätt skulle vi inte kunna finnas. UNICEF är helt beroende av frivilliga bidrag.

I år har det pågått fler katastrofer än på mycket länge. Vi är på plats och gör allt vi kan för att barnen som drabbas ska få den hjälp de behöver. Vi har vaccinerat över en miljon barn mot polio i Centralafrikanska Republiken, levererat filtar och vinterkläder till över 100 000 barn på flykt, nått 500 000 människor med matpaket i Sydsudan och levererat 3 000 ton livräddande förnödenheter till länder som drabbats av ebola. Och mycket mer.

Arbetet fortsätter och vi stannar så länge barnen behöver det. Allt det här kan vi göra tack vare dig och andra som stödjer arbetet. Helt fantastiskt! Än en gång – tack!