Gå till innehållet

Vattenlöftet: utmaningen

Jätteroligt att så många engagerar sig och tar Vattenlöftet! Senast i raden är politikerna Annie Lööf, Fredrick Federley och Jonas Sjöstedt. Ta Vattenlöftet du också, avstå från flaskvatten och lägg istället pengarna på att rädda barns liv.

 

namnlöst-3

Först ut att ta Vattenlöftet var Marie Serneholt, Mark Levengood, Eva Röse och David Hellenius. Sedan dess har en lång rad kändisar gjort samma sak. Rebecca och Fiona, Titti Schultz, Plura Johansson, David Batra, Kitty Jutbring, Malin Wollin och Bianca Kronlöf – för att nämna några – har alla valt att avstå flaskvatten och istället lägga pengarna på att rädda barns liv.

Varje dag dör 1 000 barn av smutsigt vatten, brist på sanitet och dålig kunskap om hygien. Men genom att köpa vattenreningstabletter så är du med och räddar barns liv. En enda tablett kan på bara en halvtimme rena fem liter vatten.

Senast att agera är politikerna Jonas Sjöstedt, Annie Lööf och Fredrick Federley som dessutom spridit utmaningen vidare.

Gör det du också, ta Vattenlöftet idag. Vem vill du utmana?