Gå till innehållet
Laddar…

Varmt välkomna alla nya Världsföräldrar!

Är du en av dem som anmälde sig för att bli Världsförälder i samband med Humorgalan? Då får du i dagarna ett brev som innehåller en talong och ett blått kuvert. Fyll i talongen och skicka in ditt kuvert till UNICEF, först då blir du Världsförälder på riktigt!

Copyright/Foto: Melker Dahlstrand melker@dahlstrand.se +46-70-630 20 88

Copyright/Foto: Melker Dahlstrand

När kamerorna släcktes den 30 april efter Humorgalan hade fler än 18 000 personer lyssnat till budskapet och anmält sig för att bli Världsföräldrar. Ju snabbare du som ny Världsförälder fyller i och skickar in talongen, desto snabbare kan dina pengar göra nytta. Då är du med och kämpar för barn världen över – varje dag, året runt.

Som Världsförälder pratar du med presidenter, du är på plats i alla katastrofer, du förhandlar med gerillaledare, du avskaffar skolavgifter, du ändrar lagstiftningen, du utrotar sjukdomar och mycket mer. Det finns hopp, det finns lösningar. Och ju fler vi blir, desto fler barn kan vi hjälpa. Så glöm inte skicka in ditt blå kuvert!

Om du inte blev Världsförälder i samband med galan så har du förstås ändå en möjlighet att vara med. Anmäl dig här direkt, så skickar vi en talong med svarskuvert hem till dig.

Stort varmt tack till alla våra Världsföräldrar, både nya och gamla, som är med och kämpar för barnen. Tillsammans förändrar vi barns liv!