Gå till innehållet
Laddar…

Tack alla Världsföräldrar!

Stort tack till alla våra Världsföräldrar, både nya och gamla, som är med och kämpar för barnen. Tillsammans förändrar vi barns liv! Och varmt välkomna alla ni som blev Världsföräldrar under Humorgalan, ni glömmer väl inte att skicka in ert blå kuvert?

Som Världsförälder pratar du med presidenter, du är på plats i alla katastrofer, du förhandlar med gerillaledare, du avskaffar skolavgifter, du ändrar lagstiftningen, du utrotar sjukdomar och mycket mer. Och ju fler vi blir, desto fler barn kan vi hjälpa. Läs till exempel Goda Nyheter här på vår blogg, och gläds åt vad vi åstadkommer tillsammans!

Vi vill också passa på att tacka alla som ställde upp och bidrog till att göra Humorgalan som sändes i TV4 den 30 april till en så fantastisk kväll! Tack Eva Röse, Jenny Strömstedt, Peter Magnusson, Börje Salming, Cissi Forss, Carola Häggkvist, Lena och Malin Nelson, Peter Jöback, Helene Sjöholm, Seinabo Sey, Loreen, Måns Zelmerlöw, Vanna Rosenberg, Bengt Frithiofsson, Lucette Rådström, Jessica Alemenäs, Caroline Gertz, Hans Fahlén, Jesper Hussfelt, Niclas Wikegård, Tony Irving, Lars Åke Wilhelmsson, Anna Blomberg, Danyel Couet, Robert Wells, Samir Badran, Viktor Frisk, Joanna Eriksson, Per Andersson, Henrik Hjelt, Lelle Modig, Nour El Refai, Edward Blom, Amy Diamond, Agneta Sjödin, Jonas Wahlström, Martin Timell, Gudrun Schyman, Judtih & Judith, Mikael Tornving, Ann Westin, David Batra, Hasse Aro, Roddy Benjaminsson, Andreas Weise, Peppe Eng och Martin Stenmarck.