Gå till innehållet
Laddar…

Vad innebär det att vara Världsförälder?

Tack vare våra Världsföräldrar kan vi varje dag, året runt, se till att barn runt om i världen får tillgång till det de har rätt till, som rent vatten och utbildning. Tillsammans kan vi långsiktigt förändra och förbättra barns liv.

Foto: © UNICEF

Foto: © UNICEF

Som Världsförälder ger du pengar varje månad och är med och kämpar för utsatta barn över hela världen. Du gör det möjligt för oss att till exempel vara förberedda innan katastrofer händer. Som när jordbävningen drabbade Nepal i april. Redan innan katastrofen slog till var vi på plats och hade lager med livräddande förnödenheter redo för att kunna börja hjälpa barnen och deras familjer direkt.

Vi hoppas att du som redan är Världsförälder känner dig glad och stolt över allt som du är med och bidrar till! Är du inte Världsförälder? Då vi vill vi tipsa om några goda nyheter här på vår blogg, som vi tack vare våra Världsföräldrar blivit möjliga. Tillsammans har vi till exempel:

Varmt tack till alla nya och gamla Världsföräldrar som gör detta och mycket mer möjligt för barn världen över!

Vill du också bli Världsförälder och varje dag var med och förändra barns liv? Anmäl dig nu.