Gå till innehållet
Laddar…

Tack och hej från Börje!

Börje Salmings praktik på UNICEF i Sverige är nu över. Idag gästbloggar Börje själv om sin tid hos oss och vill rikta ett stort tack till alla som peppat och stöttat honom.

Hej!

Nu är min praktik på UNICEF slut och jag skulle vilja tacka alla för det fina stöd jag har fått under min tid här. Jag är själv Världsförälder och vill säga att de här pengarna som vi tillsammans bidrar med gör faktiskt stor nytta. De kan rädda barn och familjer från misär och ge dem en drägligare tillvaro. Jag har sett med egna ögon och vet att det fungerar!

Stort tack för att ni hejat på mig under min tid som praktikant. Det värmer och det känns i hjärtat. Och tack alla nya och gamla Världsföräldrar för allt NI gör!

Glad sommar!

Kram Börje

High five! Jag fick bland annat prova på att ringa några Världsföräldrar för att tacka dem. Det var lite nervöst innan, men sen fick jag upp farten och det var riktigt roligt! Foto: Andreas Karlsson.

Jag fick också följa med gänget ut på stan för att prata med folk och få fler att bli Världsföräldrar. Foto: Andreas Karlsson.

Här blir Nina ny Världsförälder! Foto: Andreas Karlsson

Jag fick också överraska Astrid som varit Världsförälder jättelänge! Hon fick en stor påse bullar. Foto: Andreas Karlsson

Efter mitt besök hos Mateus, Fransisco, Ernesto, Timóteo och Isabel i Moçambique bestämde jag mig för att jag måste göra mer. Jag kan inte bara sitta still och inte göra något när barn far illa. Foto: UNICEF

Kul att det är så många som skickar in sina blå kuvert och blir Världsföräldrar! Foto: Andreas Karlsson

p.s. Det är aldrig för sent att bli Världsförälder och vara med och kämpa för barnen. Läs mer och anmäl dig här. Eller tipsa dina vänner! Tack! d.s.