Gå till innehållet
Laddar…

Julklapparna barnen bara måste ha

Den här julen är 30 miljoner barn på flykt världen över. Ingen av dem önskar sig ett katastrofpaket i julklapp. Men för många på flykt är det vad som behövs för att överleva. I UNICEFs gåvoshop hittar du julklapparna som räddar barns liv, och du får ett fint gåvobevis att ge bort.

katastrofpaket

Katastrofpaketet innehåller en varm filt, 300 vattenreningstabletter (som kan rena upp till 1 500 liter vatten), 25 påsar vätskeersättning och 25 påsar nötkräm mot undernäring – saker som alla kan rädda livet på ett litet barn på flykt.

Många av produkterna i gåvoshopen används just nu i katastrofområden som Syrien och Sydsudan. Vi har redan distribuerat mängder av vaccinpaket, flyktingpaket och vätskeersättning.

Allt du handlar skickas till dem som behöver det mest, som barn på flykt och andra utsatta barn. Och du får fina gåvobevis att ge bort i julklapp.