Gå till innehållet
Laddar…

Farah, 5 år, önskar sig en nallebjörn

I december finns många olika saker på barns önskelistor över hela världen. Farah önskar sig en nallebjörn. Hon har varit på flykt i mer än halva sitt liv. För tre år sedan flydde hennes familj från Syrien. Nu kommer de att möta vintern i flyktinglägret Zaatari i Jordanien.

Foto: © UNICEF

Foto: © UNICEF

Som många femåringar älskar Farah att få spela på sin mammas telefon och hon önskar sig datorspel och en nallebjörn. Eller någon annan leksak. ”Jag älskar alla leksaker”, säger Farah som är en smart och tuff liten tjej.

Farahs önskningar skiljer sig inte från många andra barns. För inga barn önskar sig saker som vaccin, tvål eller filtar i julklapp. Men för många barn på flykt är det vad som behövs för att överleva.

Vi kan inte ge barn som Farah allt de önskar sig, men med din hjälp kan vi ge fler barn det de behöver i jul. Handla julklappar som räddar barns liv i gåvoshopen.