Gå till innehållet

Stort tack och gott nytt år!

Idag vill vi på UNICEF önska alla ett riktigt gott nytt år och passa på att rikta ett stort tack till er som är med och kämpar för barnen. Trots att året på många sätt har varit svårt har vi tillsammans åstadkommit otroligt många bra saker för barn runt om i världen.

Foto: © UNICEF/Nybo

Foto: © UNICEF/Nybo

Utan alla våra fantastiska Världsföräldrar, alla ni som handlar produkter i gåvoshopen, engagerar er i våra opinionsfrågor, våra samarbetspartners och alla ni som stöttar oss på annat sätt skulle vi inte kunna finnas. TACK för att ni är med och kämpar för barnen! Några exempel på vad vi har gjort tillsammans under året:

Vi har funnits där för barn i konfliktdrabbade områden, i flyktingläger och på flyktvägen. Vi har hjälpt barn att återhämta sig från ebola och med hjälp av hygienutbildningar fått bort ebola från skolor i Guinea, Liberia och Sierra Leone. Med hjälp av mobila team har vi nått hundratusentals utsatta barn i SydsudanVi kämpar för barnen i Syrien och levererar livräddande förnödenheter. Och mycket, mycket mer.

Arbetet fortsätter och vi kommer aldrig att ge upp så länge barnen behöver oss. Allt det här kan vi göra tack vare dig och andra som stödjer vårt arbete. Helt fantastiskt! Än en gång – tack!