Blogg-575x301.jpg

Stoppa våldet i

Syrien nu!

Den våldsamma konflikten i Syrien går snart in på sitt sjätte år. Fem år av våld och lidande har drabbat miljontals barn och vuxna. Det måste få ett slut nu. Idag kräver UNICEF, tillsammans med mer än 120 andra humanitära organisationer, ett slut på våldet i Syrien.

Skribent |

Publicerad |

2016 01 21

Uppdaterad |

2016 01 21

Stoppa våldet i Syrien nu!

Idag vädjar vi till dig. Till medmänniskor över hela världen: höj rösten för att stoppa våldet i Syrien . Tillsammans måste vi uppmana regeringar och alla stridande parter att enas om vapenvila och fred. Det syriska folket behöver vår hjälp.

Mer än någonsin tidigare behöver världen en gemensam röst som kräver ett slut på denna katastrof, som når långt utanför Syriens gränser: Tills det finns en politisk lösning på krisen kräver vi följande: Allt detta går att genomföra praktiskt. Det krävs bara viljan att göra det.

För alla de miljoner oskyldiga som redan drabbats svårt. För alla de miljoner vars liv och framtid hotas. För mänsklighetens skull – stoppa lidandet i Syrien nu!

Höj din röst och var med och påverka dem som kan stoppa våldet. Ställ dig bakom kraven genom att dela texten i dina sociala medier. Tack! Vill du bidra med pengar till vårt arbete för barnen i Syrien – ge en gåva här.

Kopiera länk

Relaterade artiklar

Barn i Rafah - 2024 - cropped desktop
Gaza

UNICEF kräver en omedelbar vapenvila, att mer nödhjälp släpps in för att förhindra en svältkatastrof och att gisslan släpps fri.

Barn i regnigt Rafah - Gaza 2024 - cropped
Gaza

Senast i maj kommer massvält råda i norra Gaza visar en ny analys från IPC, Integrated Food Security Phase Classification. För att förhindra svältkatastrofen krävs en omedelbar humanitär vapenvila och att nödhjälp släpps in i enorm skala.

Flicka - Rafah city - januari 2024 - cropped
Gaza

Det är oförlåtligt att världen tillåter att barn svälter ihjäl. UNICEF och andra organisationer måste få komma in med mer nödhjälp. För barnens skull krävs en omedelbar humanitär vapenvila.