Gå till innehållet
Laddar…

Alla hjärtans dag-paket som räddar barns liv

På söndag är det Alla hjärtans dag och många vill uppmärksamma någon de tycker om med kärlek och värme. Men i många länder är det svårt för barn att få den trygghet och start i livet som de har rätt till. I UNICEFs gåvoshop hittar du presenterna som räddar barns liv.

Alla hjärtans dag-paketet kostar 169 kronor. Foto: © Pelle Bergström.

Alla hjärtans dag-paketet kostar 169 kronor. Foto: © Pelle Bergström.

Alla hjärtans dag-paketet kostar 169 kronor och ger ett barn en värmande filt, näringsrik nötkräm som hjälper mot undernäring, och vaccin till skydd mot de farliga sjukdomarna polio, mässling och stelkramp.

Allt du köper i gåvoshopen skickas till de barn som behöver det mest och du får fina gåvobevis att ge bort till någon du tycker om. Beställ idag så hinner du få tryckta gåvobevis med posten före Alla hjärtans dag.