Gå till innehållet

Tävla om biljetter till Humorgalan!

Nu kan du och en vän vinna biljetter till Humorgalan – för varenda unge, den 2 maj 2016 i Stockholm.

Humorgalan – för varenda unge direktsänds i TV4 från Grand hotell i Stockholm måndagen den 2 maj klockan 20.00. Under kvällen uppträder Laleh, Miriam Bryant, Eva Dahlgren, Molly Sandén och Frans.

Syftet med galan är att inspirera fler till att bli Världsföräldrar. Förra året ringde över 18 000 personer in och anmälde sig som Världsföräldrar under Humorgalan – helt fantastiskt!

Nu kan du och en vän få uppleva Humorgalan på plats!

För att tävla om biljetter till Humorgalan måste du du vara Världsförälder (månadsgivare hos UNICEF) men det är inte ett krav att den vän du vill ta med till galan är det.

Så gör du för att tävla:

  • Posta en bild på dig själv som barn (på Facebook eller Instagram) och skriv din bästa motivering till varför du vill gå på Humorgalan – för varenda unge.
  • Använd hashtagen #humorgalan (det är genom hashtagen vi hittar ditt tävlingsbidrag).

OBS! Se till att du har en öppen profil om du postar på Instagram. Deltar du på Facebook behöver inlägget vara inställt på ”Offentligt”. Annars kan vi inte se ditt inlägg.

Vinnaren utses den 25 april 2016 och kontaktas via Facebook eller Instagram, beroende på var tävlingsbidraget är publicerat.

Vänligen observera att UNICEF inte har möjlighet att stå för eventuella rese- eller boendekostnader, det som ingår i vinsten är enbart biljetter till själva galan för dig och en vän.

Juryn som utser bäst motivering

Barnbild på Andreas ErikssonBarnbild på Yamina SteiserBarnbild på Monica Lundbom

Andreas Eriksson, Kommunikationschef,
Yamina Steiser, Affärsansvarig rekrytering
Monica Lundbom, Ansvarig för sociala medier och digital marknadsföring